Skip to content Skip to footer

Despre noi

Prin intermediul site-ului „fratelemeudincer.ro” dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care au pierdut un copil, un frate sau o soră prin avort spontan sau la naștere. 

Încercăm prin acest site să creăm un cadru potrivit unde părinții, rudele și cei apropiați să-și poată exprima sentimentele, să își aline suferințele, să găsească îndrumare și sprijin potrivite, să capete nădejde, să se întărească în credință și în dragoste de aproapele și să simtă că nu sunt singuri.

0
Mărturii
0
Evenimente organizate
0
Donații

Obiectivele noastre

Suport

Comunicare

Rugăciune

Denumirea „fratelemeudincer” stă la baza motivației mele de a crea acest site întrucât, în prezent, am un frate mai mare, dar și un frate care a murit la naștere cu 27 de ani în urmă, adică un frate în cer. Nici acum 27 de ani, dar nici în prezent nu se discută suficient despre acest subiect, cu toate că el are un impact deosebit asupra părinților și, în mod special, asupra mamelor. Sper ca acest lucru să se schimbe, iar suferința pe care au resimțit-o cândva părinții care au trecut printr-un avort spontan sau prin moartea copilului la naștere să devină o sursă de sprijin, de suport pentru cei care trec acum sau vor trece în viitor prin astfel de situații nefericite, ținând cont de faptul că 1 din 4 sarcini sfârșesc în acest fel. Mulțumim pe această cale Departamentului Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor pentru sprijinul acordat în demersul nostru, cunoscând îndeaproape importanța sprijinirii părinților pentru a naște copii, aceștia fiind cele mai frumoase daruri pe care le poate primi această lume marcată, în general, de suferință. Emanuel Buta
Logo-Pro-Vita

Citește ultimele mărturii